DE MOL 2020

De Mol 2020

Eén van de populairste programma's is weer te zien op Vier: De Mol. En dit jaar, gaat WiNA mee op zoek. Geef elke week jouw mening en vertel ons wie jij denkt dat de mol is.

Speel nu zelf mee!

Je kan nu dus ook zelf op zoek gaan naar de mol. Jullie vragen zich nu waarschijnlijk af wat er dan te winnen valt. Een reis naar Griekenland? Misschien wel een luxe diner in een vijfsterren restaurant? Nee, iets veel beter, eeuwige roem! En misschien ontdek je wel verborgen talenten, en speel je volgend jaar zelf mee in het programma.

Puntensysteem

Als speler mag je elke week 1000 punten inzetten. Deze kan je verspreiden over de kandidaten of alles op één kandidaat inzetten. De keuze is geheel aan jullie. Na de aflevering worden jullie ingezette punten dan omgezet naar een score. Alle punten die je ingezet hebt op een kandidaat die de aflevering overleefde, tellen als score. Punten die je hebt ingezet op de kandidaat die afvalt, verdwijnen. Scores worden telkens binnen de 24 uur na de aflevering aangepast.

Elke week vragen we jullie ook om 1 kandidaat aan te duiden als mol. Zo bepalen we wie WiNA naar voren schuift als 'de mol'. Maar ook hier vallen punten te verdienen. Deze worden op het einde van de laatste aflevering dan nog meegerekend.

Op het einde van het seizoen worden alle punten opgeteld en bepalen we een winnaar. We gebruiken hiervoor de volgende formule:

met x het aantal keer dat je de juiste mol hebt aangeduid en y de laatste streak van correcte aanduidingen van de mol.

Download hier de volledige puntenberekening voor De Mol 2020.

Resultaten

Bekijk hieronder wie WiNA voor elke aflevering naar voor schuift als mol.

.

Aflevering 1

De mol volgens WiNA

Aflevering 2

De mol volgens WiNA

Aflevering 3

De mol volgens WiNA

Aflevering 4

De mol volgens WiNA

Aflevering 5

De mol volgens WiNA

Aflevering 6

De mol volgens WiNA

Aflevering 7

De mol volgens WiNA

Aflevering 8

De mol volgens WiNA

Aflevering 9

De mol volgens WiNA