Nieuws

WiNA's CS:GO Tornooi 2020

De inschrijvingen voor het WiNA CS:GO tornooi zijn nu officieel geopend. Schrijf snel je team in en doe mee aan dit fantastisch online tornooi. Misschien wordt jouw team wel de volgende cs:go kampioen van WiNA!

League of Legends Paastornooi 2020

Nu de paasvakantie er zit aan te komen, is het tijd voor het grote LoL Paastornooi. De wetenschapskringen slaan de handen in elkaar om dit tornooi te organiseren. Iedereen kan zich inschrijven met zijn team en meespelen in deze online competitie. Inschrijven kan tot en met zaterdag 4 april, het tornooi start op maandag 6 april.

WiNA's Online Schaaktornooi

WiNA gaat op zoek naar de schaakkampioen van 2020. Speel mee in deze online competitie en strijd mee voor de titel!

Factorio Server online!

Na lang wachten is de WiNA Factorio server eindelijk online! Bouw nu samen de grootste fabrieken op de gloednieuwe server. Met vragen of problemen kan je steeds bij de serverbeheerders terecht: Friedrich Vandenberghe en Jan-Pieter Baert.

De Mol 2020

Het populaire programma 'De Mol' op Vier is terug! En dit jaar kan je zelf meespelen. Ga nu zelf op zoek naar de mol samen met WiNA. Ga naar 'Events' en stem snel op jouw mol.

Fifa 20 Tornooi [POSTPONED]

Helaas zijn we genoodzaakt wegens het Corona-virus ons Fifa 20 Tornooi uit te stellen. Even dachten we om het tornooi online te laten doorgaan, maar dit bleek praktisch niet haalbaar. We proberen een datum te vinden na de paasvakantie en brengen jullie dan op de hoogte.

Corona Minecraft Server

Speel mee op deze gloednieuwe survival server samen met GBK, Chemica, VBK en Slavia. Maar opgelet, want ook hier ligt het Corona-virus op de loer. Meer informatie is te vinden bij 'Events'. De server komt online op vrijdag 13 maart om 17 uur.

IFK E-Sport

Op dinsdag 10 maart in de therminal nemen studenten het tegen elkaar op tijdens het IFK E-sport! Klassiekers als Fifa en LOL zullen van de partij zijn maar dit jaar ook op het programma MARIO KART & JUST DANCE! De games worden allemaal gespeeld in 1v1. Elke student in een WiNA richting kan deelnemen en strijden voor onze richting! Indien interesse stuur een berichtje naar jullie sportje, Bouchez Quentin.

Fifa 20 Tornooi

Inschrijvingen staan open voor het Fifa 20 tornooi op 30 maart in S9. Er wordt telkens 2 tegen 2 gespeeld. Stuur je team door naar Robin Vande Vyver of mail naar gaming.wina-gent.be . Als je geen partner hebt, kan je u gerust ook inschrijven en dan trachten we nog een vriendje te vinden voor u!

WiNA League

Speel je graag eens een spelletje League of Legends? Ben je een echt competitiebeest of speel je liever gewoon voor het plezier? Hoe dan ook, de WiNA League is er voor iedereen! Speel mee in deze nieuwe, online competitie. Ga naar de League of Legends pagina voor meer informatie en schrijf je snel in.

LDW: LoL Tornooi

De inschrijvingen voor het League of Legends tornooi op de Lan der Wetenschappen zijn nu officieel geopend. Schrijf je team snel in en kom woensdag 26 februari om 19 uur 30 mee strijden voor de titel. Je team inschrijven kan door te sturen naar webber@geografica.be.

Release WiNA Gaming

De website is momenteel online en vrij toegankelijk. Er zijn echter nog veel bugs en errors die de komende dagen zullen worden weg gewerkt. Een aantal features zullen ook pas in de loop van de maand beschikbaar worden.